4. ENERJİDE AR-GE Çalıştayı!

Çalıştaya ilişkin duyuru metni

"EPDK koordinatörlüğünde ELDER ve GAZBİR olarak dördüncüsünü düzenleyeceğimiz “Enerjide Ar-Ge Çalıştayı” Türkiye’deki üniversiteleri, teknokentleri ve Ar-Ge şirketlerini elektrik ve doğalgaz dağıtım şirketleriyle buluşturacak. Etkinlikte; elektrik ve doğalgaz dağıtım şirketlerinin Ar-Ge projelerine yönelik öncelik ve ihtiyaçlarının, üniversite ve araştırmacıların sektöre yönelik projeleri ve ilgili kurumların Ar-Ge desteklerinin katılımcılar ile paylaşılması hedefleniyor.

Bu sene yine ELDER bir ilke de imza atarak elektrik dağıtım sektörü özelinde tohum aşama teknoloji girişimlerini sektör ile buluşturmak üzere “ELDER Utility Day” girişimcilik etkinliğini de Çalıştayın ikinci gününde gerçekleştirilecek.

Fikirlerini geliştiren ve belli aşamaya getiren erken aşama genç teknoloji şirket girişimcileri (MPV öncesi, MPV hazır, MPV sonrası, ürün hazır veya satışı yapılmış) arasından sektöre en yakın olanları seçilerek ELDER Utility Day’de sahne alacağı ELDER Utility Day’de, izleyici olarak yer alan potansiyel girişimciler ve yatırımcılar da yenilikçi fikir ve iş modellerinden haberdar olma ve yükselen girişimler ile tanışma fırsatı elde etmektedirler.

“ELDER Utility Day’de sahne almayı hak eden girişimcilere; basın, paydaş, iş birliği olanakları, yatırımcılarla tanışma ve olası müşterilere erişebileceği bir ortam sağlanmaktadır. Bununla birlikte ilk 3’e seçilen girişimcilere toplam 300.000-TL ödül dağıtılacak."

olarak sunulur.

Daha fazla bilgiye http://www.elderargecalistayi.info/ adresinden ulaşabilirsiniz.