9. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı - 29 Mart 2018

Küçült Yazı Tipi Büyüt

Ulusal Enerji Verimliliği Eylem Planı'nın açıklandığı 9. Enerji Verimliliği Forumu e Fuarı Açılış Törenine Üniversitemizi ve Merkezimizi temsilen katıldık.

Eylem planı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Berat ALBAYRAK tarafından yapılan sunumda açıklanmıştır.

Yapılan sunumda "Neden enerji verimliliği?" sorusunun yanıtları katılımcılarla paylaşılmıştır.

• Daha Müreffeh Bir Toplum için sağlanması gereken koşullar Enerji Verimliliği Eylem Planı dahilinde bizlerle paylaşılmıştır.
  • Hazırlanan eylem planının Hedeflenen Kazanımları ayrı ayrı vurgulanmıştır.
  • Eneri Verimliliği Uygulama Alanları ve Paydaşlar nerelerdir ve kimlerdir sorularına yanıtlar sunumda verilmiştir.
  • Ülke geneli düşünüldüğünde Konutlarda Verimlilik Dönüşümünün getirisi Milyar $ olarak karşımıza çıkmıştır.
  • Tarım, Ulşatırma, Kamu Binalarından Sokak Aydınlatmasına kadar enerjinin aktif olarak kullanıldığı her alan Ulusal Enerji Verimliliği Eylem Planında yerini amıştır.

Zonguldak ilimizin gözde kurumlarından ve fuar sponsorlarından ERDEMİR'i de standında ziyaret ederken gururumuzda yanımızdaydı!